Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Katolsk ”munk” kommer ut som transa

Kräver nu att kyrkan ”hanterar” honom Skedde med fullt godkännande av biskopen.

Påvens nya linje: katolsk välsignelse av homorelationer – ”med urskiljning”

Kardinaler framtvingade ställningstagande Framförde upprepat ”tvivel”.

Påve Franciskus

Kristna ledare: ”En synd att förbjuda homosexualitet”

Påven och protestantiska ledare i gemensam attack mot Afrika Menar att man inte kan bemöta homosexuella med annat än ”kärlek”.

Påve Franciskus

Påvens söndagspredikan: Migrationshets på steroider

”Avvisande av migranter – äckligt, syndigt och brottsligt” Åberopar ”slaveriet” och ”koncentrationslägren”.

Påve Franciskus

Påven: ”Migrationen höjer den intellektuella nivån i väst”

”Västs befolkning består av migranter” Uppmanas följa EU:s grundare.

Påstådd indian-massgrav i Kanada tros vara fejk

Katolsk internatskola påstås ha massmördad indianbarn Inte en enda kropp har hittats Kallas nu ”Kanadas största fake news-historia någonsin” av forskare

Ortodox präst i Athen: ”Påve, ni är en kättare!”

Kyrkoledarna goda globalister Arbetar tillsammans ”för att lösa migrations- och klimatkriserna”

Homopräst stal av kyrkan – köpte knark till bögorgier

Bodde med knarklangare Finansierade bögsexorgier med församlingsmedlemmars pengar.

Washingtons ärkebiskop: “Katolicismen kräver att amerikaner välkomnar illegala migranter och livnär dem”

ANTIVITHET. Kardinal Wilton Gregory åberopar sin religion och sin auktoritet som biskop, när han kräver villkorslös amnesti för alla illegala invandrare samt att amerikanerna ”delar sitt överflöd” med dessa.

Brittisk polis stormade polsk församling – mitt under långfredagsgudstjänsten

STORBRITANNIEN. Mitt under långfredagsliturgin i Kristus Konungens polska romersk-katolska kyrka i Balham stormade ett flertal poliser kyrkan. Detta trots att församlingen menar sig ha följt direktiven för hur gudstjänster ska firas under coronarestrektionerna.

Katolska kyrkan hotas med coronavite

INRIKES. Katolska kyrkan hotas med rekordvite efter att hundratals personer besökt gudstjänster.

Påve Franciscus uttalar sig för homosexuella partnerskap

KULTURMARXISM. I en nyproducerad dokumentärfilm bryter katolska kyrkans nuvarande påve Franciscus ”ny mark” genom att ge sin och kyrkans välsignelse åt samkönade partnerskap.

Påven blev arg på hängiven följare – slog till hennes hand

UTRIKES. Påven blev märkbart arg på en kvinna som absolut ville hälsa på den helige mannen.

Fransman åtalas för brutalt mord på pedofilpräst

FRANKRIKE. En 19-årig man har åtalats för ett brutalt mord på en ökänd pedofilpräst. Prästen i fråga ska ha utnyttjat den unge mannen sexuellt och hittades död med ett krucifix nedkört i halsen.

60 barn utsatta för övergrepp av katolsk präst

UTRIKES. Grundaren av Kristi legionärer, Marcial Maciel, har utsatt 60 barn för sexuella övergrepp. Sammanlagt har 173 barn utnyttjats av 33 präster sedan orden grundades 1941. 

Madonna vill få påven att tro att Jesus var för abort

UTRIKES. Madonna vill träffa påven och ändra katolska kyrkans syn på abort.

Polsk biskop: “Judarna splittrade katolska kyrkan”.

ANTISEMITISM. En polsk biskop sade i påskas att ”en viss nation” använde sina massmedier för att år 1937 intrigera för att splittra och förtala den katolska kyrkan.

Påven donerar 5 miljoner kronor till strandade migranter – vill hjälpa dem in i USA

UTRIKES. Medan USA:s president förhandlar med Mexiko om att stoppa 75 000 migranter som trycker på söderifrån på väg mot USA vill påven Franciskus hjälpa dem att nå sitt mål. Till ändamålet har han donerat motsvarande fem miljoner kronor.

Påven i nytt homolobbyutspel: “Det spelar ingen roll hur du lever ditt liv”

KATOLSKA KYRKAN. Under en audiens med brittiska kändisar omfamnade påve Franciskus en bög och sa till honom att det inte spelar någon till ifall han har sex med män – hans värdighet består ändå.

Katolska kyrkan i Polen vägrar betala för övergrepp

BROTT. 382 polska präster har förgripit sig på 625 minderåriga – bara sedan 1990. Kyrkan beklagar men vill inte betala ut någon kompensation. Samtidig framkommer bevis för att biskopar ägnat sig åt omfattande mörkläggningar.

Filippinernas president: “Ge pojkvänner till de värdelösa katolska prästerna”

PEDOFILI. ”Nästan 90 procent av de katolska prästerna är homosexuella”, säger Rodrigo Duterte.

Ny gravskändning mot kristen kyrkogård i Jerusalem

ISRAEL. Drygt 30 gravvårdar tillhörande ett katolskt kloster strax utanför Jerusalem har slagits sönder. Israelisk polis har öppnat en utredning om misstänkt hatbrott, men katolska kyrkans högste ledare i landet säger att han av erfarenhet inte tror att utredningen kommer att leda någonstans.

Påven skyller pedofilskandaler på djävulen

PEDOFILI. I ett nytt uttalande lägger påven Franciskus skulden för alla sexuella övergrepp som skett mot barn inom Katolska kyrkan på en enda instans: Djävulen. Han uppmanar nu alla katoliker att be en särskild bön dagligen för att mota bort Den onde.

Ny pedofilskandal i katolska kyrkan: 300 präster misstänks i omfattande utredning

USA. I en omfattande brottsutredning i den amerikanska delstaten Pennsylvania har drygt 1 000 personer identifierats som misstänks ha fallit offer för cirka 300 pedofilpräster inom Katolska kyrkan. Utredningen tyder också på att högt uppsatta prelater systematiskt har mörkat övergreppen i decennier.

Judisk makt styr Vatikanens politik

JUDISK MAKT. Visselblåsare och läckt e-post avslöjar att Vatikanen har infiltrerats av judiska intressen för att hylla islamisering. Skälet är att FN:s politik med befolkningsutbytet i Europa ska få stöd hos den mäktiga katolska kyrkans många anhängare.

Sveriges kristna råd kräver ökad massinvandring

MASSINVANDRING. Landets kyrkor har genom Sveriges kristna råd dragit igång en namninsamling under parollen ”juluppropet”. Ett upprop som skapats för att sätta press på den svenska regeringen att återgå till öppna gränser och en kravlös massinvandring.

Katolska kyrkan förlåter HIV-smittad mexikansk präst för våldtäkter på 30 småflickor!

RELIGION. Den mexikanske prästen våldtog ett 30-tal flickor som var mellan fem och tio år unga. Katolska kyrkan valde att förlåta honom för detta.

Förslag om ytterligare skärpning av abortlagen i Polen

POLEN. I Polen är abort enbart tillåtet om kvinnans hälsa är alvarligt hotad, om kvinnan blivit utsatt för våldtäkt eller incest alternativt om fostret misstänks lida av en livshotande sjukdom. Nu föreslås ytterligare en skärpning av lagstiftningen kring abort.

Påven slätar över muslimernas våld

PÅVEN. Påven kommenterade inför en större grupp journalister på flyget hem till Rom att våldet från muslimer inte beror på religion utan på arbetslöshet. Påven använder klassiska kommunist-argument för att släta över den pågående invasionen av Europa.

Påven besöker det påstådda “förintelselägret” Auschwitz-Birkenau

”FÖRINTELSEN”. Påven visar sin hängivelse inför den påstådda ”förintelsen” och ska likt sina föregångare besöka krigslägret Auschwitz-Birkenau under sin femdagars-resa i Polen. Påven talade också nyligen om att alla katoliker måste öppna sina hjärtan för de anstormande så kallade flyktingarna.

Förre påven attackerar homolobby i Vatikanen

VATIKANEN. Den före detta påven Benedikt XVI har i en ny biografi beskrivit att det finns en homolobby i Vatikanen som utövar makt och inflytande.

Påven till Europa: “Öppna era hjärtan och dörrar”

RELIGION. Idag höll påven Franciskus tal inför en stor publik i Vatikanen och uppmanade européerna att hjälpa så kallade flyktingar i nöd. Påven verkade ta efter Sveriges förre statsminister och ska ha använt frasen ”öppna era hjärtan och dörrar”.

Vatikanen: “Sluta missionera bland judar”

RELIGION. Ett nytt dokument från Vatikanen uppmanar katoliker att inte missionera bland judar.

Påven uppmanar alla religiösa samfund att “ta in en flyktingfamilj”

VATIKANEN. Under sin predikan i Vatikanen under söndagen uppmanade påven alla religiösa samfund, kyrkor och församlingar att göra sin del i folkutbytet. Han uppmanade dem att ta emot minst en flyktingfamilj var.