Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

84 procent: Dan Eliasson är en förbrytare

Av Redaktionen, 2017-09-11
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. 84 procent anser att Dan Eliasson är en förbrytare

Sedan Dan Eliasson tillträdde som rikspolischef den 1 januari 2015 har kritiken mot honom varit hård. Kollegor har kallat honom för ”det största säkerhetshotet mot Sverige” medan andra avgått i protest och anmält honom för tjänstefel.

Förutom anklagelser om inkompetens och en usel omorganisering av polisen har Eliasson även fått hård kritik för att han direkt understött främlingsinvasionen och det pågående folkmordet mot svenskarna genom massinvandringen. Eliasson har bland annat:

  • Som myndighetschef uttalat att han ”kräks” över att personer som anses vara emot massinvandring tillåts att delta i den offentliga debatten och göra sina röster hörda.
  • Förhindrat införandet av gränskontroller trots att både gränspolisen och den nationella operativa ledningsgruppen påtalade behovet av sådana.
  • Utfärdat ”Kod 291” för att hemligstämpla mångkulturrelaterade brott och därmed hålla svenskarna ovetande om vad som sker i samhället.

Eliassons handlingar som är kopplade till invandringsfrågor visar att han har en agenda att mörklägga massinvandringens konsekvenser, använda sin maktposition till att låta främlingsinvasionen fortgå samt för att förhindra invandringskritiska debattörer att komma till tals. Med andra ord är han en pådrivare av folkmordet och kan därför ses som kriminell.

Nordfront ställde frågan till sina läsare om Eliasson gör ett bra jobb eller inte. Svindlande 94 procent av läsarna anser att han inte gör ett bra jobb medan 3 procent stödjer Eliasson.

Av de som menar att han gör ett dåligt jobb som polischef svarade nästan 9 av 10 att det beror på att han är en förbrytare och farlig för Sverige, inte för att han är inkompetent. Alternativet ”förbrytare och farlig för Sverige” fick sammanlagt 84 procent av rösterna.

Inför Nordiska motståndsrörelsens kommande demonstration i Göteborg den 30 september har rikspolischefen och hans stjärtgosse Erik Nord, polischef i Göteborg, försökt sig på att sabotera protesterna mot de förbrytare som styr landet.

En initierad poliskälla uppger till Nordfront att Eliasson tagit över polisens planering. Svenskfientlige Dan Eliasson är utsedd av samma krafter (regeringen) som Nordiska motståndsrörelsen demonstrerar mot, vilket säger allt om hur ”rättsläget” ser ut i Sverige.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-09-11 13:50