Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

AfD-toppen injicerades med ”okänd substans”

Nya uppgifter om den mystiska attacken mot Tino Chrupalla Medströmsmedia mörkar uppgifter från läkarrapporten.

AfD-ledare till sjukhus efter mystisk attack

Ska ha attackerats av två män med spruta Enligt medstömsmedia är det ett ”mysterium” varför partiledaren tvingades avbryta valkampanjen.

AfD-ledare förlorar sina bankkonton

Är partiledare för en av Tysklands största partier Får nu inte ha konton hos storbank.

AfD:s stöd skjuter i höjden

Blir större än regeringspartiet SPD i ny opinionsundersökning Skulle få 22 procent om Tyskland höll val idag.

Andreas från Nordic Frontier gästar Patriotic Weekly Review

Ska diskutera Prigozjins misslyckanden och AfD:s framgångar med Mark Collett Sändningen börjar 20.00.

Tysklands maktkvinnor upplöser elitsoldatenhet

TYSKLAND. Värdegrunden inom tyska försvarsmakten anses viktigare än dess försvarspotential. Om inte soldater blir mer politiskt korrekta, läggs KSK ned.

Judiska lobbyister: “Gör Tysklands nederlag i andra världskriget till nationell högtidsdag”

JUDISK MAKT. AfD motsätter sig det för tyskar kränkande förslaget att förvandla 8 maj till en högtidsdag som markerar datumet för de allierades ockupation av Tyskland.

AfD avvecklar nationalistfalang efter att den övervakades av säkerhetstjänsten

EUROPA. Tysklands underrättelsetjänst satte den mer uttalat nationella fraktionen inom AfD – ”Der Flügel” – under observation. Trakasserierna har haft sin verkan, för nu har fraktionen upplösts av dess ledarskap som av byrån anklagats för att vara ”högerextremt”.

Nazistanklagad politiker ökar kraftigt i tyskt delstatsval

UTRIKES. En representant för den något radikalare AFD-falangen har gått starkt framåt i delstaten Thüringen.

Tyskland klassar identitärer som högerextremister

UTRIKES. Underrättelsetjänsten, politiker och massmedia i Tyskland pekar nu också ut den identitära rörelsen som högerextrem och vill öka bevakningen av dess medlemmar.

Tysk säkerhetstjänst övervakar Alternativ för Tyskland

TYSKLAND. Tyska säkerhetstjänsten utreder det största oppositionspartiet Alternativ för Tyskland (AfD) för extremism, och har redan satt delar av partiet under övervakning.

AfD-politiker brutalt misshandlad i “politiskt motiverat mordförsök”

POLITISKT VÅLD. Den tyske AfD-politikern och förbundsdagsledamoten Frank Magnitz misshandlades nästan till döds av tre angripare i Bremens centrum på måndagskvällen.

Judar i Tyskland vill ge muslimer nya värderingar

MÅNGKULTUREN. Judar i Tyskland kräver särskilda integreringsklasser för muslimer för att stoppa deras ”judehat”.

Rekordlågt stöd för Merkels regering

TYSKLAND. De Gröna och AfD växer när regeringspartierna krymper. Judisk arbetsgrupp lanseras inom AfD för att kontrollera partiets tillväxt.

Tyska regeringssamtal bröt samman

EUROPA. Regeringssamtalen i Tyskland har brutit samman. Nu kan nyval vänta även om det lär resultera i en starkare utgångsposition för invandringskritiska Alternativ för Tyskland.

Ingen “nolltolerans” – flera AfD-ledamöter har nationella åsikter

TYSKLAND. Det invandringskritiska partiet AfD har inte gått i Sverigedemokraternas fotspår gällande ”nolltolerans mot rasism”. Flera av deras parlamentsledamöter har nämligen gjort radikala uttalanden där flera till och med kritiserat ”Förintelse”-bluffen.

Östtyskar hånas för att ha röstat på AfD – jämförs med invandrare från tredje världen

TYSKLAND. Runt 20 procent av östtyskarna röstade på det invandringskritiska partiet AfD i det tyska valet. Nu hånas de av gammelmedia som jämför dem med tredje världenmigranter.

Världens judar oroliga efter valet i Tyskland 

UTRIKES. Det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland fick 12,6 procent i det tyska valet vilket innebär att de kommer in i förbundsdagen samt blir Tysklands tredje största parti. Nu har därför flertalet judiska organisationer i världen börjat att uttrycka sin ”oro”.

Ny valseger för Merkel samtidigt som invandringskritiker blir tredje största parti

TYSKLAND. När valresultaten till tyska förbundsdagen trillar in konstateras det att Angela Merkel ytterligare en gång blir valets segrare. Samtidigt verkar invandringskritiska Alternativ för Tyskland komma in på tredje plats med 13 procent av rösterna.

Tyskland: Ville glömma förintelsen men får stanna i partiet

TYSKLAND. Efter att en ledare för partiet Alternativ för Tyskland sagt att han vill lägga den påstådda Förintelsen bakom sig möttes han av stark kritik, men får dock stanna kvar inom partiet.

AfD ser ut att besegra Merkel på hennes hemmaplan

TYSKLAND. Idag hålls val till Mecklenburg-Vorpommerns delstatsparlament. Vallokalsundersökningar visar på att Tysklands förbundskansler Angela Merkel kommer att bli besegrad av det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland i Merkels hemstat.

Stödet för Merkel rasar – AfD går framåt

TYSKLAND. Stödet för den tyska förbundskanslern Angela Merkel rasar samtidigt som det invandringskritiska partiet Alternative für Deutschland går starkt framåt och ser ut att komma in i förbundsdagen.

Invandringskritiskt parti vill internera invandrare på öar

TYSKLAND. För att lätta på massinvandringstrycket har det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland föreslagit att förflytta invandrare till öar utanför Europa. Detta förslag kommer efter att landets allt mer impopuläre förbundskansler Angela Merkel bett tyska storföretag att anställa fler invandrare.

Hundratals vänsterextremister gripna i Tyskland

UTRIKES. Partiet Alternativ för Tyskland håller idag en kongress i den tyska staden Stuttgart. Hundratals vänsterextrema demonstranter har gripits i samband med kongressen.

Tyskland: Populistiska AfD:s ungdomsförbund inleder samarbete med Putins parti

TYSKLAND. Det invandringskritiska och populistiska tyska partiet AfD:s ungdomsförbund har inlett ett formellt samarbete med Enade Rysslands ungdomsförbund.

Tusentals tyskar demonstrerar mot Merkel dagen före delstatsval

TYSKLAND. Igår demonstrerade tusentals tyskar på Berlins gator mot Merkel och hennes liberala invandringspolitik.