Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Utpekad SS-sekreterare rymde från ålderdomshem inför rättegång

96-åriga kvinna åkte iväg i taxi för att slippa domstolen "Då är hon frisk nog för fängelse", menar mäktig jude.

Hellstorm med svensk undertext

Dokumentären Hellstorm har översatts till svenska Se sanningen om de allierades krigsbrott i slutet av andra världskriget.

Krigsutbrottet 1939

Andra världskriget föregicks av mord och övergrepp på tyskar Vera Oredsson berättar om en tysk familjs öde dagarna innan kriget startade.

Vitrysslands president: “Judarna får hela världen att böja sig för dem”

JUDISK MAKT. I ett tal på sitt lands självständighetsdag beskriver Vitrysslands president global judisk makt och uppmanar sitt folk att följa judarnas exempel – för att lägga världen under sina fötter.

Nationalsocialistisk jättebomb från WWII sprängdes i England

UTRIKES. En bomb på närmare 1000 kg, som släpptes av det tyska flygvapnet för över 75 år sedan, sprängdes på lördagen vid en kontrollerad explosion i engelska Exeter. Inför detonationen evakuerades tusentals människor och smällen hördes så långt som 1,5 mil.

75 år sedan USA terrorbombade Hiroshima

HISTORIA. Japan ville ha fred med USA och Nationernas Förbund redan 1943. Detta ignorerades av USA som bombade Hiroshima 6 augusti 1945.

Judisk historiker: “Antalet 6 miljoner döda judar bestämdes redan 1944”

FÖRINTELSEBLUFFEN. Prosemitiska sionister hittade på antalet "6 miljoner mördade judar" under andra världskriget för att chocka världen. Den israeliske historikern Yoel Rappels forskning har lett till ett avslöjande om hjärnan bakom lögnen.

Ny bok om Einsatzgruppen släppt – bojkottas av judisk makt

HISTORIA.  Revisionisten Carlo Mattogno återkommer med en ny tegelsten till bok, denna gång om de tyska insatsgrupperna under andra världskriget.

Norges statsminister ber “tysketöser” om ursäkt

NORDEN. Norges statsminister Erna Solberg ber om ursäkt till "tysketöser", alltså norska kvinnor som inledde relationer med tyska soldater under andra världskriget.

Finsk frivilligorganisation som förbjöds under andra världskriget hedras med staty

FINLAND. Den kvinnliga frivilligorganisationen Lotta Svärd som verkade i Finland under andra världskriget hedras med en ny staty. Projektet är en del av Finlands 100-årsjubileum som självständig nation.

Dokumentär: Europa – The Last Battle del 2

FILM. Nu har del två släppts av den nya svenskproducerade dokumentären ”Europa – The Last Battle” som i stil med "The Greatest Story Never Told" belyser sanningen om sionismen, marxismen och nationalsocialismen.

Hitlers telefon såldes för miljoner

ANTIKVITETER. Den telefon som Tysklands ledare använde under Tredje rikets sista år har sålts på auktion till en anonym köpare för över två miljoner kronor.

Obama besöker Hiroshima – Vägrar be om ursäkt för atombomb

JAPAN. USA:s president Barack Obama besökte under fredagen Hiroshima där han höll ett tal inför överlevare från atombomben som USA släppte över staden 1945. Han vägrade dock be om ursäkt för bomben utan menade att det inte är hans jobb att "ifrågasätta" sina föregångares beslut.

Rikstäckande aktion i Norge: “Vi glömmer aldrig!”

FOLKBILDNING. Motståndsrörelsen genomförde i helgen en rikstäckande aktion i Norge för att uppmärksamma de allierades terrorbombning av staden Dresden under andra världskriget.

Judiska världskongressen hävdar att eventuella värdesaker tillhör judar

UTRIKES. Efter att Polens kulturminister i fredags upplyste att de troligtvis har lokaliserat det mytomspunna tyska tåget från andra världskriget var Den judiska världskongressen snabbt med på banan.

Hävdar att man hittat ett mytomspunnet tyskt tåg från andra världskriget

POLEN. Med hjälp av skattjägare har polska myndigheter undersökt ett område nära staden Walbrzych med markradar. Detta i hopp om att lokalisera ett mytomspunnet tyskt tåg från andra världskriget. Enligt ryktena ska tåget innehålla guld, konst och vapen.

Veckans låt: Wåfflor Waffen – Little Boy & Fat Man

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront Wåfflor Waffen och låten Little Boy & Fat Man.

Gammal filmupptagning visar när drottning Elizabeth gör en romersk segerhälsning

STORBRITANNIEN. En filmupptagning från tiden före andra världskriget visar drottning Elizabeth när hon gör en romersk segerhälsning.