NORDFRONT Martin Saxlind summerar Nordfronts verksamhet i augusti.

Månaden som gått

I Månaden som gått summerar chefredaktören Nordfronts arbete den gångna månaden och resonerar kring hemsidans utveckling.

Undertecknad skrev förra månaden två artiklar som kommenterade aktuella händelser. Den första artikeln kommenterade det destruktiva i att ”tävla i nationalism” genom att tjafsa om hur dåliga olika aktörer eller strategier är. Den andra kommenterade hur det liberala samhället och dess företrädare har svårt att hantera det muslimska missnöjet med koranbränningarna, som på gott och ont skyddas av svensk yttrande- och religionsfrihet.

Simon Holmqvist skrev bland annat en icke-populistisk artikel om att det ändå på något plan är rimligt att Turkiet ställer krav på Sverige, nu när svenska politiker vill att turkarna ska gå med på att ingå i en krigsallians med oss. Det är en olycklig situation, men den hade enkelt kunnat undvikas från svenskt håll genom att vi helt enkelt hade avstått från att eftersträva att bli insläppta i Nato.

På temat geopolitik skrev Russleman en mycket läsvärd artikel som just argumenterar emot den pågående svenska integrationen med det ”judiskt-amerikanska imperiet”.

Marcus Hansson brevade ut en artikel om kvinnors centrala roll i det demografiska kriget som han hade skrivit med penna och papper på anstalt. Det här borde få alla ute i det fria att inse att de också kan bidra med insändare.

Daniel Olofsson recenserade förra månaden den nya filmen Sisu och en äldre tecknad Batman-film, där den brottsbekämpande huvudpersonen framställs som en fascistoid karaktär.

Tor Dahlgren kommenterade svensk ishockey och ifrågasatte feministdrevet kring en fejkad sexismskandal i Spanien.

Under månaden har vi låtit våra läsare ta ställning till följande frågor:

Slutligen gjorde Radio Nordfront permanent comeback efter sommaruppehållet i juli och inledde den den nya säsongen.

Nationalism

Den 2 augusti skulle NRP-ledaren Göran Oredsson ha fyllt 90 år. Kamrater, inklusive en Nordfront-fotograf, var med Görans fru, Vera Oredsson, när hon besökte graven för att minnas och hedra sin make.

I augusti hölls också Stockholm pride. Näste 1 genomförde där en lyckad och väl uppmärksammad protest till stöd för kärnfamiljen.

Aktionen i Stockholm gav sådana ringar på vattnet att polisen senare i augusti inbillade sig att motståndsmän var på väg att infiltrera pridetåget i Jönköping. Vilka personerna med icke-homosexuellt utseende, som polisen misstog för nationalsocialister, faktiskt var är oklart; men det var i alla fall en rolig incident som resulterade i flera lögnartiklar i lögnmedia.

En verklig händelse i augusti var dock att representanter från Nordiska motståndsrörelsen besökte Ungern och Legio Hungaria på organisationens 5-årsfirande.

Motståndsrörelsen arrangerade också Nordendagarna i slutet av månaden, ett event som Nordfront hjälpte till att marknadsföra.

Vad gäller rättighetsfrågor publicerade vi bland annat en insändare om att två nationella som var anställda av Borås kommun fick behålla sina jobb. Vidare uppmärksammade vi att Marcus Follin har för avsikt att stämma Meta för de orättfärdiga avstängningar som drabbat honom, hans familj och företaget han driver.

Personerna bakom Morgonposten är kanske mer högerlibertarianer än nationalister, men tidningen utgjorde i alla fall en relativt ny och samhällskritisk alternativmedieaktör som förra månaden meddelade att de kommer lägga ner sin verksamhet på grund av bristande lönsamhet. Nordfront har inget ”lönsamhetskrav”, men vi har driftkostnader och räkningar att betala varje månad; förra månaden snubblade vi över mållinjen tack vare en kontantdonation på Nordendagarna. (Septembers insamling avklarades däremot rekordsnabbt på bara 11 dagar!)

Homokaos

Som redan framkommit här ovan utspelade sig Stockholm pride i augusti. I samband med detta öppnade Björn Söder käften på X och ifrågasatte sexualiseringen av barn som sker i samband med pride, vilket resulterade i ett hysteriskt drev mot honom från i princip alla andra partier. SD-bögen Johan Nissinen försökte i sin tur vinna tillbaka homorörelsens stöd genom att kräva att skattefinansierade ”könsbyten” måste utföras i mycket snabbare tempo och med mindre eftertänksamhet, något som dock mottogs med viss skepsis från många andra sverigedemokrater.

Även Israels ambassadör homosignalerade förra månaden genom offentligt bögeri på Allsång på Skansen. M-dvärgen Ulf Kristersson bjöd i sin tur in transor och bögar (inklusive den nyss nämnde israeliske ambassadören) till ett personligt ”Pridemingel” – kanske var det inte impotens som gjorde att Kristersson valde att adoptera kinesbarn istället för att skaffa egna?

Ett offentligt finansierat naturrum i Östergötland har också börjat erbjuda guidade turer där man visar upp förment homosexuella fåglar för att ”bekämpa fördomar”. Nästa logiska steg för Sverige borde vara att alla hundägare som har hanhundar som juckar på andra hundar oavsett kön får statsbidrag för att visa upp sina bisexuella djur.

Vi hade en hel del andra nyheter som också relaterade till den sexuella revolutionen mot naturen:

SD-kaos

Förutom att SD retade upp homolobbyn lyckades Richard Jomshof bli utsatt för ett misslyckat försök att avsätta honom från posten som ordförande i justitieutskottet. Detta efter att han konstaterat att riktiga muslimer inte är pissliberaler och att Muhammeds beteende på 600-talet hade setts som problematiskt i dagens Sverige. Sådana tråkiga självklarheter får man dock inte säga i Sverige enligt de andra partierna, eftersom svenskar måste visa respekt till alla bruna människor som kommit hit. Detta gäller även om våra oinbjudna gäster har religiöst grundade åsikter och värderingar som den politiska korrektheten har förbjudit svenskar från att ha.

Jomshof själv klarade sig, men en Liberal föll offer för sin egen ärlighet när han i princip sa att man får kritisera allt utom judar och att Jomshof därför var på rätt sida gränsen. Ingen lögn kunde förstås upptäckas där, men gojer måste vara försiktiga med hur de spelar jude-kortet – så han fick avgå. ”Nej! Judarna har ingen särställning i vårt samhälle, så bara för att du vågade yttra deras heliga namn blir du nu permanent bannlyst från politiken…”

Invandrarkaos

Den svenska mångkulturen fortsätter att ”fungera” exakt som väntat. I augusti bankade eritreanska regimkritiker på eritrieanska regimanhängare, och detta hände förstås inte i Eritrea utan i Stockholm.

Det är oklart om Liberalernas förslag om att stoppa bidrag till etniska föreningar hörde ihop med boxet mellan de två eritreanska faktionerna, men klart är i alla fall att det kommer lösa exakt lika mycket av de här problemen som den klassika fritidsgårds-lösningen.

Förutom att Sverige har ett externaliserat eritreanskt inbördeskrig på halsen lovar Tjetjeniens president, den coole gangster-islamist-hybriden Ramzan Kadyrov, att han ska ta itu med Sverige efter att Ukraina är besegrat. Mycket av de här hoten må vara tomma hot, men Säpo gick i alla fall ut med att terrorhotnivån mot Sverige ökat med ett poäng och efter det finns det bara en poäng kvar att öka med. Även om inget terrordåd ännu materialiserats sprängs det flitigt i Sverige, bara en dag i augusti skedde fyra explosioner på en timme.

Samtidigt som allt detta händer föds det i absoluta tal färre barn i Sverige än på 20 år. Detta trots att det bor 1,6 miljoner fler personer i landet nu mot för 2003. Ännu ett tecken på ett välskött och välmående samhälle…

Vänsterpack

Som vanligt följde Nordfront extremvänsterns kriminalitet och övriga förehavanden förra månaden:

Bananrepubliken USA

I USA är det snart dags för valrörelse igen. Biden-regimen har därför eskalerat de juridiska förföljelserna mot Donald Trump och hotar honom med fängelse. Efter att ha besökt häktet och tagit en ”mugshot” kunde Trump samla in motsvarande 80 miljoner kronor till sin valkampanj. Trump har också kontrat med att hota att åtala ”Biden-maffian” om han vinner valet, senila personer som inte minns hur Trump lovade att fänglsa Hillary Clinton efter valet 2016 kan ju glädjas över detta om de vill. För egen del gläds jag mest över hur USA alltmer öppet förvandlas till en dysfunktionell bananrepublik.

Efter att Jason Aldean anklagats för rasism för att ha gjort en låt mot kriminalitet, kom en ny viral låt från den tidigare okände Oliver Anthony. Även om låten ”Rich Men Nort of Richmond” var lite konservativt gnällig och Anthony tagit ställning som opolitisk antirasist var låten trevlig att lyssna på och uppskattades av många nationellt sinnade personer.

Samma antivita journalistkår som klagade över Jason Aldeans låt, som alltså inte ens explicit nämnde något om ras, tyckte dock att det är helt ok att svarta rasister sjunger en låt om att döda vita i ett land där vita dessutom mer eller mindre utsätts för ett lågintensivt folkmord och omfattande ekonomisk diskriminering.

Tredje världskriget

Som vanligt har Nordfront följt det geopolitiska fulspelet mellan den stora sionistiska entiteten (USA) och Ryssland.

Även om de ryska myndigheterna utan framgång utreder ”flygolyckan” som dödade Jevgenij Prigozjin trodde Nordfronts läsare att Prigozjin dödades av Ryssland, vilket även är min gissning.

Tyska medier spred i sin tur uppgifter om Nord Stream-attacken som gjorde gällande att det var Ukraina som låg bakom den. För egen del tror jag fortfarande mer på uppgifterna om att det var USA som låg bakom det.

Samtidigt som Niger gav (((USA))) långfingret förra månaden växte BRICS-koalitionen då Argentina, Egypten, Etiopien, Iran, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten gick med i samarbetet. Särskilt att Iran och Saudiarabien fortsätter att närma sig varandra är uppseendeväckande och ritar om den politiska kartan i Mellanöstern på ett sätt som inte gynnar Israel.

Vi uppmärksammade också hur Ryssland, på gott och ont, erbjuder boer i Sydafrika möjligheten att migrera till Ryssland. Det goda för boerna är att vissa av dem kan undfly otryggheten i Sydafrika och Ryssland i sin tur kan få driftiga migranter som förmodligen är lättintegrerade ur ekonomisk, religiös och raslig synvinkel, det dåliga är att migrationen hjälper Sydafrika att etniskt rensa bort delar av landets vita befolkning.

Positiva nyheter

Avslutningsvis ska det förstås nämnas att det kom en hel del positiva nyheter i augusti också:

Rekommenderad läsning