Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

IT-konsult i London utsatt för knivattack – hyllar Nordiska motståndsrörelsen

INTERVJU. En dramatisk strid över en kniv i ett kök i London. En IT-konsult tackar Nordiska motståndsrörelsen för att ha gått oskadd ur denna. Han vill nu dela med sig av sina tankar, bland annat kring vikten av att odla rätt mentalitet och hur det kom sig att han blev nationalsocialist.

En påminnelse från förr – vänsterterror och andra sanningar

SAMHÄLLE. Marita Andersson har sett en 20 år gammal dokumentär om mångkulturens Malmö och funderar kring hur gamla vänsterterrorister idag är högt uppsatta bossar inom media- och universitetsvärlden.

Alex Schulman – ondskefull på riktigt eller bara korkad?

KOMMENTAR. Marita Andersson kommenterar här en Expressenkrönika signerad Alex Schulman, där han med hjälp av ohederlig retorik och rena lögner försöker vrida på sanningen – till oigenkännlighet.

Gräddfilsprojekt för nyanlända i Uppsala – en utmaning för mycket?

GRANSKNING. Nordfronts Marita Andersson har granskat integrationsprojektet Välkomstprogrammet i Uppsala, där socialdemokrater, fastighetsbolag och Arbetsförmedlingen gjort sig stora förtjänster på folkets bekostnad.

Småländska elever efter Motståndsrörelsens besök: “Invandrarna höll sig på sin kant – ett tag”

REPORTAGE. Näste 7 genomförde under hösten en aktion för att visa sitt stöd för svenska ungdomar på en skola som översvämmats av rasfrämlingar. I samtal med Nordfront berättar nu tre av dessa elever öppenhjärtigt om sina upplevelser på Astrid Lindgrens skola i Vimmerby och vad de tyckte om Motståndsrörelsens aktion.

Tankebrottslingen Monika Schaefer: “Jag kommer aldrig låta mig tystas!”

INTERVJU. Efter 10 månader bakom lås och bom i Tyskland har tankebrottslingen Monika Schaefer äntligen lyckats ta sig ut ur landet. Marita Andersson har intervjuat tyskättlingen som ägnar sitt liv åt att sprida sanningen.

Utvisningsbeslut? – Ingen fara, var god dröj

MASSINVANDRINGEN. I den här artikeln tittar Nordfront närmare på hur svenska staten, inte bara underlåter att utvisa rasfrämlingar som inte äger någon rätt att befinna sig i Sverige, utan också ständigt anpassar hela systemet för att till och med uppmuntra dem att stanna kvar.

Nordiska motståndsrörelsen har fått Boden att vibrera – ett steg närmare uppvaknande

KRÖNIKA. Marita Andersson sammanfattar valrörelsen i Boden, där hon deltog i kampen att försöka få kamraterna Nilsson valda till kommunfullmäktige.

Bo Nilsson – glöd, ärlighet och hjärta

PORTRÄTT. Marita Andersson skriver om Bo Nilsson – en veteran i den nationella rörelsen och Nordiska motståndsrörelsens förstanamn till Bodens kommunfullmäktige. I denna artikel berättar Nilsson om sitt liv, sitt uppvaknande och sitt mångåriga engagemang för nationalsocialismen och sitt folks överlevnad.

SFI-lärare blåser i visselpipan: “Lärare och elever rekryterar till IS helt öppet”

INTERVJU. Nordfront har intervjuat en kvinna som jobbar som SFI-lärare någonstans på en skola i södra Sverige. Hon berättar om IS-rekryteringar, dödshot och systematiskt fusk.

Skiftet – ett intetsägande namn som döljer en smutsig agenda – Del 2: Valår – demokrati i rörelse

GRANSKNING. Andra delen av Marita Anderssons granskning av Skiftet för oss direkt till Almedalen och bokstavligen skitpropaganda för att värja den nationalsocialistiska invasionen av Visby.

Skiftet – ett intetsägande namn som döljer en smutsig agenda – Del 1: Folkets rörelse?

GRANSKNING. I en ny granskning har Marita Andersson undersökt organisationen Skiftet, som ständigt hetsar mot Nordiska motståndsrörelsen. Vilka är personerna bakom? Vilka kontakter finns? Och framförallt: Vem finansierar kalaset?

Luleå för kärnfamiljen

AKTIVISM. Lördagen den 16 juni gick återigen Luleå Pride av stapeln, och naturligtvis skulle inte homolobbyn oemotsagd få sprida sina dekadenta budskap på Luleås gator.

Våraktion i Boden

  AKTIVISM. Ett antal medlemmar ur Näste 6 bestämde sig för att genomföra en våraktion den 19 maj för att hylla valrörelsen i Boden. Uppdaterad med film

Kvinnomisshandlande röding döms till fängelse

BROTT. En 45-årig man som beskrivs som vänsterextremist döms till fängelse för grov kvinnofridskränkning efter att ha misshandlat sin före detta sambo, som dessutom är rullstolsburen.

Ett år med Nordiska motståndsrörelsen – en text om att vara äkta

KRÖNIKA. Marita Andersson har varit medlem i Nordiska motståndsrörelsen i ett år. I en krönika ser hon tillbaka på sitt liv och sin tid i organisationen med tacksamhet att hon valde att engagera sig mot allt som har blivit sjukt i samhället.

Svenskt rättsväsende i förfall – Del 4: Jonas Inde – familjer splittras över hela världen

GRANSKNING. I en artikelserie på fyra delar granskar Nordfronts Marita Andersson den feministiska infiltrationen av det svenska rättsväsendet och vilka konsekvenser det får för rättssäkerheten. I sista delen intervjuas Jonas Inde, som personligen har fått ta del av dessa konsekvenser.

Svenskt rättsväsende i förfall – Del 3: Kungar, skurkar och advokater

GRANSKNING. I en artikelserie på fyra delar granskar Nordfronts Marita Andersson den feministiska infiltrationen av det svenska rättsväsendet och vilka konsekvenser det får för rättssäkerheten.

Svenskt rättsväsende i förfall – Del 2: Humanismen som alibi

GRANSKNING. I en artikelserie på fyra delar granskar Nordfronts Marita Andersson den feministiska infiltrationen av det svenska rättsväsendet och vilka konsekvenser det får för rättssäkerheten.

Svenskt rättsväsende i förfall – Del 1: Gräv där det luktar illa

GRANSKNING. I en artikelserie i fyra delar granskar Nordfronts Marita Andersson det svenska rättsväsendet. Via ljusskygga feministnätverk samt lojalitetsband underminerar högt uppsatta jurister och poliser rättssäkerheten i Sverige på medborgarnas bekostnad.