Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Din arbetsplats är ditt slagfält!

ARBETSPLATSKAMP. Michael Hovila från Nordic Frontier resonerar i den här artikeln om vikten av att ta kampen även på jobbet.

Viktig information för dig som bott utomlands i 10 år eller mer och vill rösta

VALET 2018. Nordic Frontier’s medarbetare Michael Hovila rapporterar att svenska medborgare som bott utomlands i 10 år eller mer själva måste vidta åtgärder för att kunna rösta i valet. Många röstberättigade riskerar att hamna utanför systemet. För mer än tio år sedan flyttade jag utomlands, och har röstat i varje val sedan dess. Normalt sätt […]

Motståndsrörelsen protesterade utanför Sydafrikas ambassad i Helsingfors

NORDEN. Nordiska motståndsrörelsen genomförde under lördagen en aktion vid den sydafrikanska ambassaden i Helsingfors. Detta för att protestera mot regimens folkmord på vita.

Amerikas judisk makt-kontrollerade stater

JUDISK MAKT. Michael Hovila skriver om USA:s mäktigaste lobbygrupp, som med pengar, manskap och påtryckningsmedel kontrollerar den militära supermakten.

Hovrättsförhandlingen mot Jesse ”Eppu” Torniainen – ett politiskt spektakel

FINLAND. För snart ett år sedan förklarade tingsrätten att Jesse Torniainen inte var skyldig till Jimi Karttunens död, samtidigt som han dömdes för att ha misshandlat honom. Nordfront var på plats när Helsingfors hovrätt under fredagen tog upp den överklagade domen.

Vad är “god sed?” – En studie i kvalitetssäkrad kultur

REPORTAGE. Nyligen meddelades i Finland att Motståndsrörelsen går emot vad makthavarna anser vara ”god sed”. För att ta reda på vad ”god sed” verkligen innebär begav sig Nordfronts Michael Hovila till moderna museet i Helsingfors för att ta del av ”kultur” som är kvalitetssäkrad av den finska staten.