NORDFRONT Martin Saxlind summerar Nordfronts verksamhet i september.

Månaden som gått

I Månaden som gått summerar chefredaktören Nordfronts arbete den gångna månaden och resonerar kring hemsidans utveckling.

I september hände det mycket på Nordfront. Värt att nämna är bland annat att Nordfront-skribenten Marcus Hansson kom ut (från statlig semesteranstalt) och att vår norska systersida Frihetskamp åter är online efter att ha haft tekniska problem.

Daniel Olofsson har varit driftig och recenserat nya skivor från både Alice Cooper och The Hives. Kulturbunkern gjorde också comeback med två nya avsnitt där man pratade om nationalsocialistisk dödsmetall och skivaktuelle Alice Cooper.

I Bellum pratade pratade vi om Årets nordman-tävlingen som Pär Sjögren vann på Nordendagarna.

Andreas Holmvall är också en högaktiv poddare som bland annat gästade en av Patriotic Alternatives livesändningar och intervjuade Joel Davis i Nordic Frontier.

Simon Holmqvist recenserade ett svenskproducerat dataspel som heter Bramble: The Mountain King och verkar vara ett intressant och trevligt kulturfenomen.

För egen del opponerade jag mig lite mot Karl Johanssons invändningar mot angiverilagen.

Den här månaden ställde vi följande frågor till våra läsare:

Slutligen kan vi nämna lite om en av de eviga frågorna – pengafrågan. Vår månadsinasmling för september gick i mål rekordsnabbt, vilket var positivt. Nordiska motståndsrörelsen startade också en insamling för att täcka utgifter kring producerandet av en dokumentär om Vera Oredssons kanske sista resa hem till Tyskland och möte med den förföljda dissidenten Ursula Haverbeck. Även den insamlingen gick över (min) förväntan tidsmässigt och kunde avslutas efter två veckor.

Vår pågående insamling för oktobers utgifter får dock sägas gå trögt. Så de som har möjlighet får gärna swisha in en donation och hjälpa oss i mål även den här månaden.

X och #BanTheADL

En intressant trend på vad som tidigare hette Twitter och numera har det förvirrande namnet X var #BanTheADL. Vi följde den i flera artiklar:

Gängkrigen

Inrikes skrev vi mycket om gängkrigen som eskalerat och blivit mer medialt uppmärksammade den senaste tiden:

Kulturmarxism och vänsterextremism

En av de roligare nyheterna i september var hur den vänsterextrema och extremt antivita asiaten Tobias Hübinette tog ynkryggarnas utväg och sjukskrev sig efter att han fick en student – Christian Peterson – som inte är kulturmarxist. Kinesen Long Phung kritiserade Hübinettes ärelösa beteende och förflutna i en insändare som nästan var så bra att jag önskar att jag hade skrivit den själv…

Lite andra nyheter i vår digra rapportering om kulturmarxism och vänsterextremism var:

Repression

Ett annat återkommande ämne i september var olika former av politisk repression som sker i den förment ”fria” västvärlden:

Rekommenderad läsning