NORDFRONT Martin Saxlind summerar Nordfronts verksamhet under de sista två månader av 2023.

Månaden som gått

I Månaden som gått summerar chefredaktören Nordfronts arbete den gångna månaden och resonerar kring hemsidans utveckling.

På grund av julstress hann jag inte göra en summering av november förra månaden. Därför summeras Nordfronts verksamhet i november och december lite mer kortfattat än vanligt här.

November

Konflikten mellan judarna och palestinierna var ett stort fokus i november. Lars Torsman skrev två artiklar om konflikten:

Vi hade även en artikel från vår norske kamrat Russleman och jag själv skrev en artikel om konflikten och varför jag tycker att det är rätt att stödja palestinierna.

Nordiska motståndsrörelsen genomförde också i november en lyckad kampanj som uppmanade till bojkott mot Israel:

Sveriges statsminister, hobbiten Ulf Kristersson, tog å sin sida ställning för Israels rätt till folkmord. I alla fall lät det som att han var på väg att säga så innan han kom på sig själv med att man måste sälja in folkmordet genom att eufemistiskt kalla bombningar av sjukhus och heliga byggnader för ”självförsvar”. Greta Thunberg däremot tog tydlig ställning mot Israel och står därmed på rätt sida av historien, medan Ulf får ta med sig sin pall till skamvrån och stå där och skämmas.

Vad gäller sionister krälade Barbara Spectre fram från den sten hon legat och konspirerat under de senaste åren. Återigen framträdde hon för att förklara för de dumma svenskarna att de måste acceptera globalism och sionism.

Det hände också en hel del saker som på olika sätt berör nationalism och motstånd mot massinvandringen i november:

Slutligen kan här nämnas att ingen kan anklaga Nordfront för att mörka för oss obekväm fakta. Vår hederlighet sträcker sig så långt att vi till och med uppmärksammade att Tobias Hübinette, om man får tro hans egna ord, inte äter hundar!

Rekommenderad läsning november:

December

I slutet av november påbörjade Lars Torsman en väldigt intressant artikelserie om Kina som sedan avslutades i december:

Ovanstående artiklar är starkt rekommenderad läsning!

Inför jul sände Radio Nordfront och Andreas Holmvall en uppesittarkväll. Vid årsskiftet höll Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg sitt traditionsenliga nyårstal.

Ett annat avsnitt av Radio Nordfront som stack ut ur mängden i december var vårt samtal med sionisten Stefan Torsell. Både Simon Holmqvist och Marcus Hansson kommenterade den diskussionen och Torsells medverkan i varsin artikel.

Det roligaste anti-sionistiska tilltaget i december – och kanske under hela 2023 – utfördes av Grzegorz Braun, den polske politikern som släckte en Menorah i det polska parlamentet med hjälp av en brandsläckare.

I december hade vi flera nyheter som belyste hur moraliskt rutten sioniststaten Israel är:

Israels beteende och reaktionerna på det ledde bland annat till att Puma tvingades sluta sponsra Israels fotbollslandslag och att Länsförsäkringar beslutade att sluta investera i ett israeliskt vapentillverkningsföretag.

Vad gäller nationalism och invandring var några nyheter som stack ut ur mängden dessa:

Både i november och december har vi på Nordfront kunnat följa hur Ryssland verkar sätta ner foten mot homolobbyn:

Hemma i Sverige kunde vi notera att okända människor med civilkurage tagit på sig att likt Dumpen söka kontakt med pedofiler, men istället för att bara filma verbala konfrontationer och hänga ut pedofilerna på nätet tar den nya gruppen tillfället i akt och misshandlar pedofilerna. Med tanke på hur svagt Sverige hanterar pedofilproblemet är det både väntat och rimligt att folk tar saken i egna händer på det här viset.

Avslutningsvis kunde journalisten Christian Peterson i december avslöja att vänsterextremisten Peter Sunde, känd som en av grundarna till The Pirate Bay, inte bara skyddar AFA via sin anonymiseringstjänst Njalla utan också tjänar pengar på en hemsida som sprider barnporr. Uppenbarligen har Sunde tagit väldigt illa vid sig av att detta blivit offentligt och åtminstone tillfälligt lyckats få Avmaskerat och Vänsterkollens hemsidor nedstängda efter att dessa mer detaljerat granskat hans person.

Rekommdenderad läsning december:

Inom kort kommer en artikel som mer övergripande summerar Nordfronts verksamhet 2023.